SNØ er et industrielt designbyrå basert i Fredrikstad. Med en nasjonal og internasjonal produktportfolio, tilbyr vi tjenester innen design og produktutvikling.

SNØ icon

Definere

Vi jobber tett med våre kunder for å etablere en felles forståelse for prosjektets intensjoner, muligheter og detaljer. Vi samler personer og innspill når vi brainstormer tilnærminger for å kunne avdekke behov, og utforsker konseptideer. Vårt mål er å finne frem til presise definisjoner av bruker- og funksjonskrav.

SNØ icon

Utvikle

Når vi dykker ned i våre kreative prosesser utvikles ideene våre til konsepter. Deretter produserer vi grove utkast, mockups og konseptpresentasjoner internt, og sender disse til kunden for godkjenning.

SNØ icon

Validere

Når konseptet er på plass designer og bygger vi prototyper for å teste kritiske funksjoner, former og operasjoner. Våre metoder for å bygge prototyper varierer kraftig fra prosjekt til prosjekt. Vi tester erfaringer, brukerinteraksjon og produktfunksjonalitet, med et mål om å peke ut det beste konseptet.

SNØ icon

Finjustere

Når et konsept er validert er det tid for å finjustere detaljene. Dette er en iterativ prosess som repeteres helt til produktet eller tjenesten er klar for klargjøring og ferdigstilling for produksjon. På denne måten sørger vi for at alt blir perfekt.

SNØ icon

Rampe

Vi 3D-modellerer formverktøyene som kreves i produksjonen av kundens produkt eller tjeneste. Vårt tette samarbeid med produsenter sikrer produksjonsprosessen. Vårt mål er å forsikre oss om at våre kunder er tilfredse med produksjonsutbytte, samt kvaliteten på produktet.

Samarbeidspartnere

westcontrol